Fotograaf ede

Fotograaf Albert Willemsen Tel: 06-46284123

Fotograaf Ede
Albert Willemsen

Kwaliteit, gezelligheid en betaalbaar

Wanneer er behoefte voor een bruidsreportage, een verhaal-vertellende reportage van uw evenement of comcert, bedrijfsreceptie bijvoorbeeld mooie foto’s van een persmoment of sport. Fotograaf Ede  Albert Willemsen zal je graag verassen met een foto waar je écht blij mee bent.

Portfolio

Impressie van fotograaf ede

“Fotografie voor mij is niet kijken, het is gevoel. Als je niet kunt voelen waar je naar kijkt, dan zal je nooit anderen iets laten voelen als ze naar je foto’s kijken”.

Wat wij doen

fotograaf Ede 

Persfotograaf Ede

Persfotografie is een sport. Het is de kunst om het nieuws in één sterk beeld te vangen. Met oog voor context en actualiteit. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround persfotograaf Albert Willemsen.

Sportfotograaf Ede

Sportfotografie draait het om timing, emotie en snelheid. Vooral bij wedstrijden wil je er zeker van zijn dat je achteraf hét moment hebt vastgelegd. Het adres voor de media, sportfotograaf Albert Willemsen uit Ede.

Evenementen fotograaf Ede

Als evenementen fotograaf weet ik dat evenementen fotografie meer is dan enkel een podium-act fotograferen. Sfeer vastleggen en later herbeleven dat is het doel voor Evenementen fotograaf Albert Willemsen uit Ede

Bruidsfotograaf Ede

Als bruidsfotograaf meng ik me graag tussen de mensen. Daardoor maak ik de dag net zo mee als jullie gasten: ik krijg alle belangrijke momenten te zien. Doordat ik al meerdere bruiloften heb gefotografeerd, kan ik goed anticiperen. Bovendien ga ik op in de menigte. Zo brengt mijn bruidsfotografie jullie dag prachtig in beeld.

Fotostudio Albert

Vastleggen van mensen zoals ze zijn is de kunst van fotograferen. Wij maken studiofoto’s met een natuurlijk resultaat. Laat eens een mooie portret of reportage van jezelf maken! In een grote studio ontvangen wij je graag ontspannen fotosessie. Fotostudio Albert zal je aangenaam verrassen met het resultaat van de studio shoot.

Concertfotograaf

Als concertfotograaf in Ede onderscheid ik mij door tijdens mijn concertfotografie maximaal gefocust te blijven. In een popfoto tracht ik namelijk altijd ‘het moment’ te vangen. Het getrainde en scherpe oog dat je daarvoor nodig hebt, ontwikkelde ik in de afgelopen jaren als concertfotograaf op en rond de Heideweek in Ede.

Bedrijfsfotografie

Je wilt je bedrijf promoten en hebt goede foto’s nodig voor de website of ter ondersteuning van een brochure. Of je hebt foto’s nodig van alle personeelsleden. Fotostudio Albert heeft een mobiele flitsstudio voor op locatie. Bedrijfsfotograaf Albert Willemsen.

Outdoot fotograaf

Het mooie weer lokt je naar buiten. dan is het tijd voor een buiten shoot. Het kan zijn in een romantisch parkje of een prachtig natuurgebied. Afhankelijk van het weer zijn er zeer mooi locaties in de gemeente Ede. Ook een leuke onspannen buitenshoot door fotograaf Albert Willemsen?

Vrijwerk

In mijn vrije tijd heb ik nog steeds de camera bij mij in de buurt om dingen die mijn aantrekken vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of in een heerlijk warm land volledig losgaan met de camera. Vrijwerk ik houd ervan. Fotograaf Ede Albert Willemsen.

Bruidsotograaf nodig?

Opzoek naar een bruidsfotograaf in Ede.  Aarzel niet en bel mij direct op 06-46284123 of vul het contactformulier in. Wellicht kan ik jullie van dienst zijn, ook ‘s avonds of in het weekend!
Trouwfotograaf Ede

Contact

Heeft u een vraag stel hem gerust.

Wij reageren altijd binnen 2 uur in antwoord op uw vraag.

Fotograaf Ede
Albert Willemsen

Saffierstraat 54
6713 TD Ede
T: 06-46284123
M: albert@fotostudio-albert.nl
KvK: 09149784

Instagram

Ik neem je mee op reis in mijn wereld

× Hoe kan ik je helpen?