Fotografie

STUDIOFOTOGRAFIE

Voor de mooiste portretten van uw dierbaren bent u bij Fotostudio Albert aan het juiste adres. Samen met uw kinderen, met uw partner, of gewoon gezellig met uw vriend of vriendin op de foto, alles is mogelijk.

Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen en technieken. Creatieve eigentijdse foto’s die keer op keer de verwachtingen zullen overtreffen. 

FOTOJOURNALIST

Albert Willemsen is al 8 jaar werkzaam als zelfstandig allround fotojournalist/fotograaf. Ik werkt voor kranten, vakbladen, tijdschriften, uitgeverijen, fotopersbureau's, beeldbanken en communicatiebureau's.

PRODUCTFOTOGRAFIE

Productfotografie is sterk in opkomst. Vanuit verschillende branches wordt steeds duidelijker dat er behoefte is aan productfotografie.

Bij productfotografie maak je gebruik van verschillende belichtingstechnieken om het product sterk in beeld te brengen.

BRUIDSFOTOGRAFIE

De grote kracht van bruidsfotografie zit in het vastleggen van emotie en details en dat is fotografie in pure vorm.

Zie jezelf maar eens op je huwelijk, het wegpinken van een traan, huilen van geluk, lachen, de intimiteit met familie en vrienden en natuurlijk de liefde tussen jou en je partner.

Graag leggen wij deze mooie momenten voor uw vast.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Presenteer uw bedrijf met passende beelden. Juist in deze tijd kunt u zich onderscheiden met sprekende foto's en pakkende beelden.

Bij fotostudio Albert kunt u ook terecht voor: groepsfotografie, portret, model en social media fotografie.

EVENEMENTENFOTOGRAFIE

Als evenementen fotograaf kunt u mijn per dagdeel huren.